Bytte og retur

Bytte/ retur
Ønsker du å returnere ? Du har 14 dagers angrerett på alle varer utenom undertøy, badetøy og hygieneprodukter. Slik gjør du:

  1. Fyll ut returskjemaet som ligger i konvolutten i pakken din og legg det inni pakken du ønsker å returnere.
  2. Klistre på returetiketten som ligger i konvolutten i pakken din. Lever pakken på nærmeste Post i butikk. Vi tar et fast returgebyr på 79 kroner.
  3. Behandlingstiden for returer er 1-2 uker.
  4. Vi utfører dessverre ikke bytte ved retur. Om du ønsker annen størrelse eller vare legger du selv inn en ny bestilling på dette i nettbutikken. Det koster 79.- å benytte seg av vår returetikett.

Returpolicy
En retur forutsetter at varen er i sin fulle stand og helt ubrukt. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Varer med flekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Undertøy, bikini/badetøy og andre hygienene- produkter kan dessverre ikke returneres. Eventuelle feilvarer kan vurderes som reklamasjon. Sko skal returneres med original innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes original eske som forsendelsesemballasje eller klistre fraktlapper og annet på esken.
Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på Mail .